Demet’e niyet kendisine kısmet!

admin

BURSA (İGFA) – Yeni şarkısı ‘Kaç Vesait’i eşi Esra Adanur’un doğumgünü olan 20 Nisan’da yayınlayan hakan Adanur, samimi bir itirafta bulundu.

‘Kaç Vesait’i yazıp bestelerken şarkıyı tamamen Demet Akalın’a verme motivasyonuyla yaptığını söyleyen Adanur, “Aslında şarkı gerek sözleri, gerek temposu ve tarzı itibariyle tam bir Demet Akalın şarkısı. Aslında adrese teslim bir şarkı olacaktı. Ama hem aranjörüm Ödül Erdoğan, hem de şarkıyı dinlettiğim yakın çevrem ‘Kaç Vesait’i benim yorumlamam yönünde adeta bana baskı yaptılar. Ben de yeni single’ımı ‘Kaç Vesait’le yapmaya karar verdim. İyi ki de dostlarım bana bu baskıyı yapmışlar. Çünkü şarkı çıkalı kısa bir zaman olmasına rağmen dönüşler ve aldığım tepkiler çok olumlu” dedi.

© Telif Hakkı %year%, Tüm Hakları Saklıdır  |   Seojen
Bets10 Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Resim Yükle - Yaşam - fue hair transplant - Acibadem - antalya nöbetçi eczaneler hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber -